Бои за сито-тампон

Испиши: Листај / Мрежа
Прикажи:
Подреди по:
Sericom боја за балони
За да симнете ценовник или техничко упатство , кликнете на следните линкови: ценовник за dow..
МКД0.00
Без данок: МКД0.00
Аквапласт (воден пластисол)
Еднокомпонентна покривна боја за сито печатење на водена основа. Најпогодна за печатење на материјал..
МКД0.00
Без данок: МКД0.00
Винилскрин
ПВЦ сјајна еднокомпонентна боја на база на разредувачи за сито печатење на ПВЦ, Полистирен АБС и дру..
МКД0.00
Без данок: МКД0.00
Водени бои за сито печатење текстил
ценовник за download теничко упатство и тон карта ..
МКД0.00
Без данок: МКД0.00
Еластилтекс
Еднокомпонентна еластична сјајна боја за сито печатење на водена основа. Најпогодна е за печатење на..
МКД0.00
Без данок: МКД0.00