Хартии-фолии во ролна

Испиши: Листај / Мрежа
Прикажи:
Подреди по:
Беклит гел фолија
Беклит гел фолија во ролна. Се печати од задната страна се гледа од предната страна, се одликува со ..
МКД9,950.00
Без данок: МКД8,432.20
Мат фолија за ладно ламинирање 1270
Самолеплив проѕирен ПВЦ филм (65 um) со мазна површина. Димензии 1,27*45m. ..
МКД4,950.40
Без данок: МКД4,195.25
Мат фолија за ладно ламинирање 914
Самолеплив проѕирен ПВЦ филм (65 um) со мазна површина. Димензии 0.914*45m    ..
МКД4,200.00
Без данок: МКД3,559.32
ПВЦ фолија за водени бои
ПВЦ фолија за печатење со водени бои. Димензии 1.27*30m.  ..
МКД9,500.00
Без данок: МКД8,050.85
Сјајна фолија за ладно ламинирање
Самолеплив проѕирен ПВЦ филм (65 um) со мазна површина. Димензии 0.914*45m    ..
МКД4,200.00
Без данок: МКД3,559.32
Сјајна фолија за ладно ламинирање 1270
Самолеплив проѕирен ПВЦ филм (65 um) со мазна површина. Димензии 1,27*45m. ..
МКД5,800.00
Без данок: МКД4,915.25