Балони

Балони
Испиши: Листај / Мрежа
Прикажи:
Подреди по:
Балон 10 " 1/100
Латекс балони, погодни за печатење, со диаметар 25 см. Достапни во девет бои, и тоа: Бела, Р..
МКД354.00
Без данок: МКД300.00
Балон 12" - ПП12 1/100
Латекс балони, погодни за печатење, со диаметар 30см. Достапни во девет бои, и тоа: ..
МКД590.00
Без данок: МКД500.00
Балон 12" - РФ12П  1/100
Пастелни бои,  медиум срце балон-30цм или 12". Достапни бои: Бела..
МКД700.00
Без данок: МКД593.22
Балон 5"  РР-5 1/100
Латекс балони, погодни за печатење, со диаметар 13см. Достапни во девет бои, и тоа: ..
МКД230.00
Без данок: МКД194.92
Балон 5" - РФ5 1/100
Пастелни мало срце балон-12,5цм или 5".Достапни во следниве бои: Бела, ..
МКД425.00
Без данок: МКД360.17
Балон 7" - РР7 1/100
Латекс балони, погодни за печатење, со диаметар 18см. Достапни во девет бои, и тоа: ..
МКД250.00
Без данок: МКД211.86