Графички дизајн

Графички дизајн

Доколку имате потреба вашата идеа да се пренесе во графички фајл, дури и ако немате воопшто идеа,  имате потреба да ви се осмисли лого за вашата компанија, да е дообработат постоечките слики, со максимална посветеност тоа може за вас да го изработи нашиот дизајнерски тим.

Џената на еден работен час графичка обработка е 1200,00 ден. + 18% ддв.

Во оваа категорија нема артикли за листање.