Услужно затегнување сито

Услужно затегнување сито

 Вршиме услуга затегнување на сито, на дрвени и алуминиумски рамови.

Димензијата на ситото мора да биде за 10цм подолга и поширока по 10 цм од мерката рамката

Цената за затегнување е 180,00 денари + ддв .од 1м' (должен) на рамка (пр. рамка 60*40=2м  * 180 = 360 ден + ддв.

За затегање свила купена кај нас Ви следува 5 % попуст при затегањето

За Затегање с ила врз рамки купени кај нас имате истотака 5 % попуст за затегањето и во цената на рамките                   

 

Во оваа категорија нема артикли за листање.