Изнајмување опрема

Изнајмување опрема

Доколку ви се појави ИНЦИДЕНТНА потреба од организирање кампања, приредба, промоција или сл, и сметате дека промотивната опрема другпат нема да ви користи, во тој случај спремни сме да ви излеземе во пресрет со ИЗНАЈМУВАЊЕ на овој вид опрема. 

Ако печатениот материјал (винил, церада, платно или сл) е изработен кај нас, носачот на печатениот материјал (Х-банер, ролап, штанд, монтажна бина....) ќе го добиете на услуга БЕСПЛАТНО за еден работен ден (пример: опремата се подига во Понеделник, се користи во Вторник, и, неоштетена се враќа во Среда). За подолг период или други услови, цената се одредува според тарифникот во зависност видот на опремата која се изнајмува https://www.facebook.com/photo.php?fbid=722697517852220&set=pb.100003359365615.-2207520000.1439765931.&type=3&theater

.

Испиши: Листај / Мрежа
Прикажи:
Подреди по:
Изајмување - Штанд
пример:  опремата се подига во Понеделник, се користи во Вторник, и, нео..
МКД767.00
Без данок: МКД650.00