Програм за соработка

Printlab Програмот за соработка е базиран на заедничка добра воља и овозможува нашите членови да заработат Праќајќи еден или повеќе линкови кон нивните веб страни рекламирајки го Printlab или некој производ од него. Секоја продажба остварена од овие линкови носи заработка за сопственикот на страната . Во моментов, заработката по реализирана продажба преку ваков линк е 5%.

За повеќе информации, погледнете го одделот ЧПП или условите за заедничка заработка & .